i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Mega Image este fondat in anul 1995 si este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. Reteaua cuprinde 410 magazine in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta si Tagoviste. Marcile sub care este conuscut  brandul sunt: Mega Image, AB COOL FOOD, Shop&Go si Mega Drive. Mega Image face parte din Delhaize Group, acesta este un retailer international care este infiintat in anul 1867 in Belgia si in curand opereaza pe 3 continente. Procesul de expansiune al Mega Image, care isi propune sa devine prima alegerea a clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor, alimentele proaspete si sortimentatia diversificata si unica. Mega Image a creat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, reteaua cuprinde 200 magazine Mega Image, 208 Shop&Go sic ate un magazine AB Cool food si Mega Drive. In anul 2014 Mega Image a facut peste 1300 de angajari si ocupa primele locuri cu numar mare de angajatori din Romania.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord