Toate magazinele Media Galaxy România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Media Galaxy din ţară

Magazine Media Galaxy în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Primul magazin MediaGalaxy a fost deschis in 2004 in Bucuresti, iar in ziua de azi reteaua are magazine in toate orasele mari din Romania, magazinul care sa deschis cel mai recent este Media Galaxy Craiova, in martie 2014. Media Galaxy este un brandul principal al companiei Altex. In  Romania in acest moment sunt deschise 14 magazine Media Galaxy. In timp ce oferta Altex consta in cel mai mic pret, oferta Media Galaxy se diferentiaza prin cea mai variata gama de produse. Grupul Altex fiind unul din marii importatori si distribuitori de electronice si electrocasnice. In magazinele Media Galaxy se gaseste o gama variata de de marci internationale precum Bosch, Sony, Ariston, Panasonic, Gorenje, Beko, Samsung, Electrolux, etc. In reteaua Media Galaxy se gasesc si doua marci proprii : Teletech (Tv si DVD) si Myria (Sisteme IT, monitoare si laptopuri). Grupul Altex ca importator exclusiv al marcilor Sanyo Rotel si Cata comercializeaza produsele acestor marci in magazinele Media Galaxy. 

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord