Toate magazinele Leroy Merlin România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Leroy Merlin din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Leroy Merlin în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Leroy Merlin este o companie franceza si istoria ei incepe inca din 1923. Fondatori Leroy Merlin sunt Adolphe Leroy si Rose Merlin, care au deschis un depozit de chipamente militare imediat dupa primul razboi mondial. Succesul a venit foarte rapid, si in anul 1933 sau reprofilat pe vanzarea materialelor de constructii. Leroy Merlin a fost prima companie care oferea serviciu de livrare gratuita in lume. La ora actuala Leroy Merlin este gasit in toate colturile lumii, iar in Romania a aparut tocmai pe 15 Septembrie 2015, atunci cand a aparut primul magazine pe soseaua Chitilei. Leroy Merlin si-a propus sa ofere clientilor sai cele mai rezonabile preturi posibile, de aici vine si ideea “Leroy Merlin reinventeaza preturile mici”.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord