Toate magazinele Lem's România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Lem's din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Infiintata in Decembrie 1991 in orasul Campina evolutia companiei Lemet a parcurs toate etapele de a deveni o companie solida si de perspectiva, legata permanent la realitatile economice din Romania. Compania Lemet activeaza intr-o piata dinamica iar ritmul de schim­bare a conditiilor concurentiale este accelerat. O componenta esentiala a reusita noastra este reprezentata de modul etic prin care am creat si sustinem renumele marcii Lemet in relatiile cu partenerii de afaceri.Productia este la standard superioare cu technologia avansata de productie (State of the Art). Linia de productie este automatizata dar utilajele sunt de ultima generatie, care in present nu au echivalent in Romania. Productia este realizata de catre 575 de angajati in hale cu o suprafata medie de peste 35 000 mp.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord