Toate magazinele Kika România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Kika din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Kika în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Kika este o companie de success.In 1973 a inceput istoria Kika atunci Herbert Koch a deschis primul magazine de mobilier si decoratiuni. In Romania companie are deschis doar un magazin in Bucuresti in anul 2008. La nivelul global, Kika comercializeaza peste 50.000 de articole, incepand de la sisteme complete pana la accesori tip premium si in plus ofera servicii de tipul  transport, masurare, proiectare, racordare la utilitati, montaj, preluare mobilier vechi si altele. Kika este una dintre principalele companii de retail de mobila si decoratiuni din Europa care te chiama sa descoperi si sa te bucuri de o gama diversificata de produse pentru casa si gradina ta.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord