i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Companie Jysk este infiintata de catre Lars Larsen in anul 1979, primul magazin a fost in orasul danez Aarhus. In anul 1984 Jysk a mai deschis portile si in Germania, urmand Groelanda. Iar in anii urmatori si a facut prezenta si in Islanda 1987, Norvegia 1988 in Suedia 1991 in Finlanda 1995 si in multe alte tari din Europa, America, Rusia sau China. JYSK este compania in care puteti avea incredere. In zilele de azi magazinele JYSK activeaza in lumea intreaga: in Romania, Bulgaria, Lituania, Letonia, , Estonia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Islanda, Grenlanda, Rusia, Spania, Ucraina, Georgia, Sua, numarul lor total depasind cifra de 1000. In prezent fondatorul acestei mari companii  Lars Larsen este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogati oameni din Danemarca. In Romania primul magazin, Jysk a fost deschis inca din anul 2007, iar la a ora actuala avem sa-l descoperim in judetele: Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Galati, Oradea, Satu Mare, Timisoara, Constanta. Targu-Mures,  Pitesti, Arad, Suceava.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord