Toate magazinele InterSport România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele InterSport din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine InterSport în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Reteaua de magazine pentru articole sportive InterSport a fost  fondata in anul 1968. Aceasta reusind sa ajunga in foarte  scurt timp cea mai mare si cea mai apareciata de clienti retea internationala. Deschiderea primului magazin InterSport in Romania, a fost chiar la 11 Mai 2004 la Piata Unirii in Bucuresti si acesta avea sa marcheze si deschiderea primului magazin in Romania de o asemenea marime si concept. In anul 2014 InterSport este prezent in principalele orase din tara: Arad, Brasov, Bacau, Constanta, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Oradea,  Timisoara, Suceava si multe altele. Puteti sa vizitati si voi magazinele InterSport din orasul vostru sis a va bucurati de noile colectii si oferte speciale ale acestora. InterSport Romania este o companie subsidiara Grupului Fourlis si este administrata local de catre  SC GENCO TRADE SRL.

Arată mai mult...

Cele mai renumite magazine din categoria Magazine sportive

Arată 3 din 3 magazine

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord