Toate magazinele Internity România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Internity din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, si este dintre primele mari distribuitori de echipament si servicii de telecomunicatii din Europa detinand peste 680 de magazine in 6 tari: Marea Britanie, Franta, Spania, Portugalia, Romania si Bulgaria. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si stabilizeze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si distribuitor. Conceptul de magazin specializat in telefonie mobila implica o experienta unica pentru client, datorata  unui mediu de cumparaturi simplu si bine organizat, cu ambient prietenoas si atitudine profesionista, dar si diversitatea de produse la dispozitie pe raft, a serviciilor pre si post vanzare. In prezent, reteaua cuprinde 63 de magazine, amplasate general in centre comerciale, pozitionate strategic pentru a usura accesul clientilor.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord