Catalog cu oferte PENNY Iaşi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 04.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Iaşi informaţii

Istoricul magazinului Penny Market

Lanțul de magazine Penny Market aparține grupului german Rewe, unul dintre liderii europeni în comerțul alimentar. Rewe România deține mai mult de 200 de magazine la nivel național și se află în plină expansiune, având peste 4300 de angajați. Penny Market a intrat pe piața locală în anul 2001 cu unitățile Penny Market XXL, relansate în 2013 sub numele de XXL Mega Discount, și în anul 2005 cu magazinele Penny Market, iar în prezent este unul dintre cei mai activi retaileri din România. Întreaga rețea de magazine este deservită de trei centre logistice aflate în Turda, Bacău și Ștefăneștii de Jos. Unitățile XXL Mega Discount au fost redeschise sub brandul Penny Market în anul 2017. La 17 ani de la intrarea oficială pe piața românească, retailerul german a inaugurat primul magazin Penny Market din Iași.

 

Ce fel de produse putem găsi în Penny Market

Penny Market oferă clienților săi o varietate de produse selecționate cu grijă, de la fructe și legume proaspte până la o gamă largă de produse de panificație și patiserie, precum și o selecție mare de lactate și brânzeturi. Românii au acces zilnic la pește și produse din carne la prețuri atractive. Cei care doresc să primească reduceri săptămânale se pot înscrie în programul de fidelitate oferit de cardul Penny Market. Alte avantaje ale folosirii acestui card sunt banii înapoi pentru diverse cumpărături efectuate în magazinele retailerului german, o reducere de 10% de ziua de naștere și diverse concursuri cu premii.

 

Categorii de produse

  • Alimente
  • Produse de birotică și papetărie
  • Hrană pentru animale
  • Produse cosmetice
  • Accesorii pentru baie
  • Produse de curățenie
  • Articole pentru bucătărie
  • Produse pentru mașină

 

Informații despre catalogul de oferte

Cea mai recente cataloage ale retailerului german pot fi vizualizate fie pe site-ul nostru, fie pe site-ul principal Penny Market România. În fiecare săptămână apare o nouă broșură care cuprinde o listă cu cele mai noi promoții și oferte speciale.

 

Magazine Penny Market în Iași

 

Penny Market Str. Pantelimon Halipa, 12A

 

  • Adresă: Str. Pantelimon Halipa, 12A, Iași, 700614
  • Orar:

○     Luni – Sâmbătă: 7:30 - 21:00

○     Duminică: 8:00 - 19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord