Catalog cu oferte Altex Iaşi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Iaşi informaţii

 Istoricul magazinului Altex

 

In anul 2000 se naste grupul Altex fondat de Dan Ostahie, unul din cei mai cunoscuti antreprenori din Romania. In present Altex 128 de magazine la nivel national. Reteaua Altex Iasi cuprinde pana in prezent 3 magazine.  

In 2005 primul magazin de tip megastore este deschis de Altex la Iasi. Acesta punea la dispozitia cumparatorilor peste 5000 de produse. Ceea ce ofera in plus fata de celelalte magazine Altex este gama extinsa de produse IT, GSM, multimedia.

In 2018 Altex deschide cel mai recent magazin in Iasi in ansamblul mixt Palas Iași. Magazinul ocupă o suprafață de aproximativ 1.300 mp de la parterul Atriumului Palas Mall.

 

Ce fel de produse putem găsi în Altex Iasi

 

In reteaua nationala de magazine cat si in reteaua de magazine Altex Iasi gasim a gama variata de produse menite sa acopere orice forma de nevoi ale clientilor. Putem gasi totul de la electrocasnice, smartphonuri si tablete pana la aparate de cafea, produse pentru copii sau genti de voiaj. Altex surprinde prin diversitatea ofertei nu doar in produsele comercializate dar si prin modalitatile multiple de facilitare a cumpararii.

 

Categorii de produse

 

 • Telefoane tablete

 • Laptop - Desktop - IT

 • Gaming - Jocuri - Jucarii

 • TV - Audio - Video - Foto

 • Climatizare

 • Electrocasnice mari

 • Electrocasnice mici - menaj

 • Apa - Espresso - Cafea - Suc

 • Cosmetice - Ingrijire personala

 • Bebelusi - Copii

 • Smart home  - Iluminat - Gradina

 • Auto - Moto - Anvelope

 • Voiaj, sport si vacanta

 

Informatii despre catalogul de oferte Altex Iasi

 

Altex se diferentiaza de ceilalti competitori prin cele mai mici preturi. Astfel catalogul Altex cuprinde oferte de reduceri de pret la diferite categorii de produse. Ca si celelalte magazine din tara Altex Iasi vine in sprijinul cumparatorului si pune la dispozitie posibilitatea de achizitionare prin rate. Accesand oricare magazin Altex online clientul este directionat pas cu pas catre realizarea unei cumparari cu success. Modalitatile de plata sunt cardul de credit/debit, rate online, ordin de plata, plata numerar la livrare.

 

Livrare Altex

 

Altex dispune de o retea bine consolidata de livrari la domiciliu. Magazinele Altex Iasi nu fac exceptie, si dispun livrarea produselor in interval de 1-3 de la cumparare. In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 17:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptii de la taxa de transport of fac in general produsele din categoria electrocasnicelor mari care depasesc ca valoare suma de 200 lei.

 

Magazine Altex in Iasi

 

Altex Iasi Palas Mall

 

STRADA PALAS NR. 7A , IASI , JUD. IASI ALTEX IASI PALAS

Numar de telefon: 0332.408.902

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex Iasi Era Shopping Park

 

Sos. Pacurari, Nr. 121, DN 28, Km. 67.1, Complex Era Shopping Park, Iasi, Jud. Iasi

Numar de telefon: 0232.227.056

Program de lucru

09:30 - 21:00: Luni - Sâmbătă

09:30 - 20:00: Duminică

 

Altex Iasi Iulius Mall

 

Bdul. Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, Parter, Iasi, Jud. Iasi

Numar de telefon: 0232.274.612

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord