Catalog cu oferte Lidl Huși

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 717 voturi

Catalog Lidl până în data de 01.01.2023

50 pagini cu oferte Expiră peste 29 zile

Catalog Lidl până în data de 11.12.2022

44 pagini cu oferte Expiră peste 8 zile

Catalog Lidl până în data de 04.12.2022

46 pagini cu oferte Expiră mâine!

Catalog Lidl până în data de 01.01.2023

52 pagini cu oferte Expiră peste 29 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Huși informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Husi

Reteaua Lidl ajunge si la Husi acolo unde retailerul a deschis in 2019 un nou supermarket acesta fiind magazinul cu numarul 245 din reteaua nationala. Deschiderea Lidl Husi a creat 26 locuri de munca iar suprafata de vanzare a magazinului este de 1.300 metri patrati cu 160 de locuri de parcare.

Acesta este unul din modelele mari de magazine ale Lidl si a fost construit in conformitate cu normele de sustenabilitate ce fac deja parte din modelul de business Lidl. Recenziile husenilor arata ca sunt incantati de anvergura magazinului dar si de spatiul mare de parcare.

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente.

Informatii produse Lidl Husi

Noul magazin Lidl Husi pune la dispozitia clientilor aproximativ 1.300 de produse din care o buna parte sunt produse marca proprie. Doua treimi din produsele puse de Lidl la raft au provenienta romaneasca. Retailerul sustine eforturile de a asigura calitatea produsului finit pe tot parcursul lantului de la fabricare pana la produsul finit. Pentru produsele ce apartin altor parteneri procesul de verificare este de asemenea unul strict.

In Lidl Husi se gasesc la raft fructe si legume proaspete, alimentele de baza precum si alimente specifice si specialitati culinare pe care husenii le pot gasi doar in Lidl. Fiind un model mare de magazin, acesta cuprinde si sectiunea de brutarie proprie acolo unde se pot gasi produse proaspete.

Un raion generos pot gasi husenii si pentru produsele non alimentare care cuprind produse pentru baie si bucatarie, imbracaminte, articole bebelusi si jucarii copii si diverse seturi de instrumente sau alte lucruri utile in viata de zi cu zi.

Categorii de produse in Lidl Husi

  • Produse alimentare de baza

  • Produse alimentare proaspete si ambalate

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse de igiena si ingrijire corporala

  • Articole de moda pentru femei, copii, barbati

  • Articole copii si bebelusi

  • Jucarii

  • Instrumente, scule si seturi de ustensile

  • Hrana pentru animale

  • Produse specifice de sezon

Catalogul cu oferte Lidl Husi

Husenii se pot bucura de o gama larga de oferte Lidl pe care le pot gasi grupate in catalogul saptamanal. Ei au optiunea de a consulta rapid si cu usurinta un catalog Lidl online cat si direct in magazin. Ofertele din catalog se refera in primul rand la oferte culinare si vin sub forma saptamanilor tematice atunci cand la Lidl se pot gasi doar intr-un interval de cateva zile o anumita serie de produse. Acestea se ruleaza lasand loc pentru alte oferte Lidl saptamana viitoare. De altfel in catalog sunt specificate toate aceste detalii, fiind conceput sa fie cat mai informativ pentru clientii sai. Husenii gasesc astfel oferte la produse alimentare, la produse de igiena si cosmetica, oferte la produsele pentru baie si bucatarie cat si la articolele pentru moda sau jucarii.

Serviciile Lidl Husi

Magazinul Lidl Husi pune la dispozitia clientilor sai o serie de servicii menite sa imbunatateasca si sa faciliteze experienta cumparaturilor. Astfel, la casa de marcat husenii pot sa achite cu card de debit sau de credit, cu tichete de masa sau carduri tichet precum si cu vouchere Lidl sau folosind cardul cadou Lidl. Toate casele de marcat sunt dotate pentru acceptarea tranzactiilor cu carduri contactless, scurtand astfel timpul de asteptare. Un alt serviciu este returul garantat de Lidl in care clientii pot sa innapoieze un produs cumparat in baza bonului de cumparaturi. Lidl Husi ofera suport si cu ajutorul calculatorului de marimi si nu in ultimul rand husenii pot sa acceseze o linie telefonica disponibila de luni pana sambata pentru informatii sau solutii.

Magazinele Lidl Husi

 

1.Lidl Basarabiei, Calea, 103

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord