Toate magazinele Hornbach România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Hornbach din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Hornbach în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


In anul 1877 a inceput istoriei Hornbach, acesta fiind anul cand si-a facut aparitia primul atelier de lucru in orasul Landau in Germania de catre maesterul Michael Hornbach. In anul 1900 fiul lui, Wilhelm Hornbach, a extins afacererea cu adaugarea unei afaceri  tranzationale de materiale de constructii. Primul magazin din Europa de bricolaj combinat cu materiale de constructii si articole de gradina, sa deschis chiar de catre Hornbach in anul 1968 in Bornheim. In Iunie anul 2007, In Bucuresti Hornbach a deschis portile la primul magazin de materiale de constructii si gradinaria in Romania. La ora  actuala Hornbach are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord