Toate magazinele Hervis România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Hervis din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Hervis în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare. Hervis Sport este o companie de retail de articole sportive din Austria. Compania este membra a grupului Spar Austria si detine 141 de magazine in Austria, Cehia, Ungaria, Croația, Slovenia, și Romania. Istoria Companiei Hervis a inceput inca din anul 1973 cand a fost achizitionata de catre grupul austriac Spar - compania Hermann Visser. Cu o istorie de peste 30 de ani in domeniul comercializarii de articole sportive, Hervis Sport este celebru ca fiind unul dintre magazinele care ofera spre vanzare articole sportive de cea mai superioara calitate la preturi super bune.Compania este prezenta in Romania din anul 2007 si detine 6 magazine in Iasi, Arad, Cluj, Sibiu, Brăila, Targu-Mures, Oradea si Bucuresti.

Arată mai mult...

Cele mai renumite magazine din categoria Magazine sportive

Arată 3 din 3 magazine

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord