Catalog cu oferte PEPCO Gheorgheni

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 19.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 13 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 13 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Gheorgheni informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Gheorghieni

 

Lantul de magazine Pepco a intrat pe piata din Romania in 2015 reusind sa deschida numai in 4 ani peste 200 de unitati comerciale pe intreg teritoriul tarii noastre. Originea retailerului este in Polonia unde a fost creat in 1999 fiind parte a consortiului african Pepkor. Pepco la Gheorgheni detine o unitate comerciala, este vorba de un magazin stradal care deserveste cumparatorii locali cu celebrele  produse pentru casa si familie ieftine si de calitate. Clientii sunt incantati de varietatea produselor, amenajarea magazinului si de preturile mici la oricare din categoriile de produse Pepco. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Gheorghieni?

 

Printre cele mai cautate promotii la Pepco in Gheorghieni amintim cele pentru articolele de imbracaminte pentru mici si mari atat in variante casual cat si haine de casa, pijamale, halate, lejnerii, sosete si multe altele. La raionul de produse pentru casa clientii Pepco din Gheorghieni gasesc corpuri de iluminat, pernute decorative, suporturi, cutii pentru depozitare, taburete, pusculite, ceasuri de perete toate in culori si designuri moderne. Vanzarile Pepco cresc si datorita articolelor sezoniere, jucariilor, accesoriilor sau ustensilelor diverse. Cele mai importante oferte sunt cuprinse in catalogul Pepco ce listeaza produse noi saptamanal. 

Categorii de produse la Pepco Gheorghieni:

  • Imbracaminte pentru adulti

  • Imbracaminte pentru copii

  • Accesorii si incaltaminte

  • Produse pentru ingrijirea bebelusilor

  • Articole pentru casa si gradinarit

  • Produse specifice de sezon

Exista serviciul de livrare Pepco in Gheorghieni?

 

Lista serviciilor magazinului Pepco din Gheorghieni nu cuprinde si serviciul de livrare la domiciliu pentru cumparaturile facute.

Magazine Pepco in Gheorghieni

 

PEPCO - B-dFratiei nr 42, Judetul Harghita

B-dul Fratiei nr 42, Judetul Harghita, 535500 Gheorgheni

Program de lucru: 

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord