Catalog cu oferte PENNY Galaţi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 11.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Galaţi informaţii

Istoricul magazinelor Penny Galati

La Galati Penny Market a deschis primul magazin in anul 2007, la doi ani de la intrarea pe piata romaneasca. Investitia a fost de 1.5 milioane de euro si la acel moment in tara retailerul detinea 33 de magazine. Al doilea Penny Market Galati este deschis in 2012. Magazinul a fost construit dupa noul concept Ambient cu o suprafata de 812 metri patrati. Al treilea magazin Penny Galati a fost deschis in 2013 dupa acelasi principiu. Acesta si-a intampinat clienţii cu o gamă variată de produse de cea mai bună calitate şi la cele mai mici preţuri, produse alimentare şi nealimentare într-o mulţime de sortimente, însoţite de reduceri şi promoţii.

Informatii produse Penny Galati

Penny Market Galati vine cu o gama variata si specifica de produse. Aici galatenii gasesc produse alimentare cu un bun raport pret-calitate. Penny pune la dispozitie specialitati culinare, produse traditionale precum si produse ce apartin marcilor proprii. Nu lipsesc specialităţile la vitrină cu servire asistată - brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale, carnea proaspătă, produsele de brutărie şi patiserie, dar şi mâncarea gătită. 60% din produsele Penny au provenienta romaneasca. Alaturi de produsele alimentare in Penny Market Galati se gasesc produse de igiena personala si pentru casa precum si produse non alimentare specifice.

Categorii de produse in Penny Galati

  • Specialitati culinare

  • Bauturi racoritoare si alcoolice

  • Mezeluri si carne

  • Lactate

  • Fructe si legume

  • Produse conservate

  • Panificatie si patiserie

  • Produse non alimentare

  • Produse de curatenie si igiena

 

Catalogul cu oferte Penny Galati

Supermarketurile Penny Galati pun la dispozitie un catalog saptamanal in care sunt listate principalele reduceri la produse din toate categoriile. Ordinea ofertelor este data de sezonul in curs sau de evenimente specifice de sezon. Consumatorii pot sa observe un raport bun pret calitate la elementele listate pe fiecare pagina. Galatenii pot sa se bucure de avantajele din catalog fie sub forma reducerilor de pret sau prin acumularea de puncte de fidelitate la cumparare. Daca rasfoiti un catalog Penny Galati veti gasi atat produse de provenienta romaneasca precum si produse ale marcilor proprii Penny. O lista speciala de reduceri si preturi este conceputa pentru cei care folosesc cardul Penny Market.

 

Servicii Penny Galati

In lista de servicii puse la dispozitie de retailer galatenilor se numara linia telefonica pe care clientii o pot folosi pentru diverse situatii ce necesita suport sau pentru informatii, posibilitatile multiple de plata la casa si anume prin card de credit sau debit, prin tichete de masa, sau card special pentru tichete de masa. Unul din cele mai importante servicii este cardul Penny Market care aduce multiple avantaje detinatorului: preturi speciale si reduceri, posibilitatea acumularii punctelor de fidelitate, reduceri de 10% la cumparaturile facute in ziua de nastere precum si bani inapoi pentru cumparaturi.

 

Magazinele Penny Galati

1. Str. Crizantemelor, 8

Galati Str. Crizantemelor, 8, 800389

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:00 - 23:00

                                        Duminica: 08:00 - 21:00

 

2. Str. Regimentului, 11 Siret 46 G, Cartier Mazepa 2

Galati Str. Regimentului, 11 Siret 46 G, Cartier Mazepa 2, 9000

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:00 - 23:00

                                         Duminica: 08:00 - 21:00

 

3. Str. Barbosi, 9

Galati Str. Barbosi, 9, 800421

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:00 - 23:00

                                        Duminica: 08:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord