Catalog cu oferte JYSK Galaţi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu JYSK

top magazin
Rating: 3.7 / de la 221 voturi

Catalog JYSK până în data de 23.12.2022

24 pagini cu oferte Expiră peste 20 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de JYSK

JYSK în Galaţi informaţii

 

Istoricul magazinului Jysk Galati

Reteaua de magazine Jysk a luat nastere in 1979 in Danemarca. Dupa 40 de ani Jysk numara aproximativ 2800 de magazine la nivel international. La Galati Jysk detine un singur magazin care a fost deschis in 2007 chiar in anul intrarii Jysk pe piata romaneasca fiind al 6-lea magazin din retea. Ulterior magazinul a fost mutat intr-o zona mai centrala, in incinta unui mall pentru a fi accesat mai usor de clientii sai. Galatenii apreciaza produsele Jysk pentru designul lor specific, pentru calitate la pret accesibil. Raportat la nivel national vanzarile Jysk au continuat sa creasca sporind planurile de expansiune ale retailerului in tara noastra.

 

Ce produse vinde magazinul Jysk din Galati? 

Cele mai cautate produse la Jysc sunt piesele de mobilier concepute in modele moderne care eficientizeaza spatiul din locuinte. Culorile neutre simplifica procesul amenajarii avand ca rezultat spatii luminoase si incaperi destinse. Galatenii gasesc la Jysk decoratiuni, seturi de mobilier, covoare sau presuri, perdele si draperii, saltele, tablouri, jardiniere si multe alte elemente practice si utile pentru casa. Lista de promotii Jysk se actualizeaza in fiecare saptamana si poate fi consultata in catalog. Orice galatean poate gasi catalogul Jysk direct in magazin sau online pe website-ul retailerului.

 

Categorii de produse la Jysk Galati:

 

Mobilier pentru bucatarie

Mobilier de baie

Mobilier de dormitor

Mobilier pentru birou

Decoratiuni

Corpuri de iluminat

Covoare, draperii si perdele

Saltele, perne, pilote, cuverturi

Ustensile si accesorii

Articole pentru gradina

Exista servicii de livrare Jysk in Galati

 

Magazinul Jysk de la Galati ofera printre altele si servicul de livrare clientilor care isi exprima cererea in acest sens.

 

Magazine Jysk Galati

Shopping City, GalațiBd George Cosbuc 251, 800552 Galati

 

Program de lucru:

Luni – Vineri: 09:00 - 19:30

Sâmbătă - Duminică: 09.00 -17.30

Telefon: 0723 115 975

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord