Catalog cu oferte Infinity Galaţi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Infinity

Rating: 3.9 / de la 13 voturi

Catalog Infinity până în data de 28.02.2022

99 pagini cu oferte Expiră peste 40 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Infinity

Infinity în Galaţi informaţii

Istoricul Infinity Galati

 

Infinity este o companie de vanzari directe ce opereaza in Romania din 2005 si care vinde produse pentru casa si familie si articole de moda. Prin sistemul specific de vanzari Infinity a reusit sa creasca pe piata romaneasca avand in prezent reprezentati in toata tara. Infinity la Galati vine cu oferte noi si cataloage care deservesc mii de cumparatori. Conform recenziilor galatenilor produsele Infinity sunt appreciate pentru calitatea si preturile bune.  Vanzarile Infinity sunt sustinute de cererea pentru aceste produse dar si de numarul crescut al reprezentantilor bine pregatiti. 

 

Ce produse vinde Infinity Galati?

 

Gamele de produse Infinity se adreseaza tuturor prin diversitatea lor. Infinity Galati aduce spre vanzare articole pentru casa si gradina, textile, jucarii, papetarie si carti, articole de imbracaminte sau alimente. Portofoliul produselor a crescut la aproximativ 4 500 din care o parte au provenienta autohtona. Toate aceastea se pot gasi in catalogul Infinity care cuprinde cateva sute de pagini cu produse la reducere. Promotiile Infinity se reinnoiesc lunar, brandul venind mereu cu alte oferte. Compania detine doua situri www.infinity-trade.ro care vinde produse diverse pentru casa si familie si www.infinity-fashion.ro ce vizeaza doar articolele de moda si imbracaminte.

 

Categorii de produse la Infinity Galati:

  • Articole de moda si imbracaminte

  • Alimente

  • Suplimente

  • Articole pentru casa

  • Produse de igiena

  • Dispositive medicale

  • Articole mama si copilul

  • Jucarii 

  • Papetarie, rechizite si carti

  • Produse de cosmetica si ingrijire personala

Sunt disponibile servicii de livrare Infinity Galati?

 

Magazinul Infinity dispunde de serviciu de livrare la Galati pentru comenzile online. In cazul comenzilor directe prin reprezentanti acestia inmaneaza comenzile clientilor.

Reprezentant Infinity Galati:

Adresa: Str. Domneasca Nr. 5, Bl. P7, Ap. 3

Telefon: 0236.491.264
Mobil: 0747.773.457

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord