Catalog cu oferte Flanco Galaţi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Flanco

Rating: 3.5 / de la 132 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Flanco

Flanco în Galaţi informaţii

 

Istoricul magazinului Flanco Galati

 

Una din cele mai prolifice si active retele de retail din tara noastra, Flanco, a fost infiintata in 1992 de catre afaceristul roman Florin Andronescu cu capital romanesc. In toti acesti ani lantul de magazine a continuat sa se dezvolte ajungand astazi sa numere peste 130 de spatii de vanzare in zeci de orase importante. La Galati Flanco a deschis doua magazine care vin cu cele mai noi produse la raft pentru galatenii pasionati de tehnologie. Primul magazin Flanco la Galati s-a deschis inca din 2005, cuprinde o suprafata de 500 metri patrati si la momentul respectiv era cel mai mare magazin al retelei din estul Romaniei. Al doilea Flanco din Galati se deschide in 2013 in urma unor investii insemnate si vine sa suplimenteze oferta de electronice in acest oras.

 

Ce produse vinde magazinul Flanco Galati?

 

Magazinele Flanco din Galati tin la raft zeci de mii de produse ce cuprind game intregi de frigidere, aragaze, aspiratoare sau masini de spalat precum si gadgeturi de ultima ora, telefoane si televizoare de marci consacrate nationale si internationale. Promotiile Flanco sunt mult asteptate venind uneori cu reduceri chiar si de 70%. In catalogul din magazin galatenii pot sa se informeze despre ofertele lunii dar si despre posibilitatea cumpararii in rate fara dobanda sau despre cum pot sa obtina un card avantaj. Pe baza acestor strategii de atragere a clientelei vanzarile Flanco au inregistrat cresteri importante de la un an la altul.

 

Categorii de produse la Flanco in Galati

 

Laptopuri, desktpuri si echipamente IT

Televizoare si aparatura multimedia

Telefoane si tablete

Produse pentru ingrijirea locuintei

Produse pentru ingrijirea personala

Produse pentru ingrijirea bebelusilor

Electrocasnice mari

Electrocasnice mici

Produse pentru sport si vacanta

Gaming, jocuri si jucarii,

 

 

Exista servicii de livrare Flanco la Galati?

In lista serviciilor Flanco la Galati se numara si serviciul de livrare care la solicitarea clientului. Acesta are un cost fix pentru comenzi de pana la 800 de lei, peste aceasta suma serviciul este gratuit.

 

Magazine Flanco in Galati

Str. Brailei, Nr. 167

 

Program de lucru:
Luni - Vineri: 09:00-19:00Sambata: 10:00-14:00Duminica: InchisTelefon: 0236.411.707

E-mail: galati@flanco.ro

 

 

Galati Shopping CityBld. George Cosbuc, Nr.251

 

Program de lucru:
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00Telefon: 0236.423.967

E-mail: galati.city@flanco.ro

 

 

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord