Catalog cu oferte Altex Galaţi

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi

Catalog Altex până în data de 07.12.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 2 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Galaţi informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Galati

 

Investitiile grupului Altex in Galati nu au intarziat sa apara, Galati fiind un important punct strategic pentru intreaga regiune. Altex detine doua magazine in acest oras: Altex Galati Shopping city si Altex Galati Billa.  

Astfel cel mai mare retailer de electronice si electrocasnice din tara a finalizat prima investitie de 2 milioane de euro pentru Altex Megastore in primul proiect de tip greenfield din tara in 2009. Oferta magazinului Altex Megastore din Galati cuprindea peste 5.000 de produse electronice, electrocasnice si IT&C si a inregistrat un adevarat success.

Cu o cifra de afaceri in continua crestere megaretailerul decide in 2016 sa reamenajeze unul dintre magazine si modernizeaza o suprafata comerciala de 1200 m patrati pentru a imbunatati experienta de cumparare a galatenilor.

Altex Galati este de asemenea reprezentat in judet de un alt magazin situat in orasul Tecuci.

 

Informatii produse Altex Galati

 

Unul din principalele avantaje ale Altex cu exceptia pretului este diversitatea produselor de pe raft. Galatenii se pot bucura de acest avantaj consultand magazinele Altex online dar pot avea si experienta produselor direct in magazin. Televisoare led, smartphoneuri, tablete, filtre de cafea, masini de spalat, lazi frigorifice chiar si genti de voiaj, pe toate le gasim pe rafturile magazinelor Altex din Galati.  Pentru fiecare din aceste produse magazinul vine cu garantie la cumparare.

 

Categorii de produse in Altex Galati

 

  • Electrocasnice mari si mici

  • Electronice

  • Telefonie

  • Laptopuri si sisteme PC

  • Sisteme audio

  • Jocuri video si jucarii

  • Produse tech pentru copii 

Catalogul cu oferte Altex Galati

 

In catalogul Altex Galati produsele sunt selectate in materie de invoatie si varietate si expuse in forma reducerilor ca parte a campaniei actuale “Verde la super-oferte”. Catalogul Altex Galati cuprinde cele mai bune oferte de pret si vine cu specificatia “Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de 2 ori diferenta”. Partea de jos a paginilor din catalog cuprind un chenar rosu in care sunt cuprinse cele mai generoase oferte ale campaniei. Promotiile catalogului Altex Galati vin pliate pe sezonul de primavara, astfel ca putem gasi la preturi reduse produse cum ar fi: camere foto si video, cantare electronice, anvelope de vara sau aparate de fitness.

 

Livrare Altex Galati

 

Altex Galati face livrarea in 24 de ore din momentul cumpararii. Plata la livrare se poate face ramburs, prin card de credit/debit sau prin rate direct din magazine Altex. Magazinul de aseameanea ofera serviciul de intalare pentru produsele cum ar fi aparatul de aer conditionat. Produsele pot fi verificate gratuit la destinatie, iar pentru cele neconforme Altex detine si o politica de retur.

 

Magazinele Altex in Galati

 

Altex Galati Shopping City

 

Str. Cosbuc, Nr. 251, Galati Shopping City, Galati, Jud. Galati

Numar de telefon: 0236.423.964

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex Galati Billa

 

Str. Otelarilor, Nr. 13, Cartier Dunarea, Micro 21, Galati, Jud. Galati

Numar de telefon: 0236.499.021

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Sâmbătă

09:00 - 18:00: Duminică

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord