Catalog cu oferte PEPCO Floreşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 245 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Floreşti informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Floresti

 

Pepco este un lant polonez de magazine ce comercializeaza imbracaminte, accesorii, jucarii si produse pentru casa la preturi foarte mici. A fost infiintat in 1999 iar in 2015 a patruns pe piata din tara noastra crescand rapid si acoperind intreaga zona geografica a tarii in numai 4 ani. Magazinul Pepco de la Floresti a fost deschis in 2017 ca parte a planului de expansiune al retailerului, fiind al 8-lea magazin Pepco din judetul Cluj. Cei aproximativ 21 000 de locuitori ai Florestiului pot avea acces la produsele ieftine si calitative pe care retailerul le concepe prin gamele proprii. Cele mai apreciate criterii pentru vanzarile Pepco sunt  varietatea produselor, calitatea si preturile foarte bune.

 

Ce produse vinde magazinul Pepco Floresti?

 

Articolele de moda sunt printre cele mai cautate produse la Pepco in Floresti. Acestea se innoiesc cu fiecare colectie sporind gradul de varietate a marfurilor din aceasta categorie. Florestenii mai gasesc numeroase produse pentru casa cu diverse utilitati cum sunt ustensilele de bucatarie, textilele, obiectele decorative, lampile, cutii de depozitare si multe alte articole necesare pentru amenajarea casei. Si acestea vin sub forma de colectii care fac obiectul promotiilor Pepco la anumite intervale de timp. Cumparatorii pot sa gaseasca informatii utile si in catalogul Pepco ce poate fi accesat cu usurinta fie din magazin fie online.

Categorii de produse la Pepco Floresti:

  • Imbracaminte pentru copii si adulti

  • Incaltaminte si accesorii

  • Jucarii si rechizite

  • Articole de ingrijire bebelusi

  • Produse pentru casa

  • Produse pentru gradina

  • Produse sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Floresti?

 

Pentru moment pentru cumparaturile la Pepco din Floresti nu exista optiunea serviciului de livrare. 

Magazine Pepco in Floresti

 

PEPCO - Str. Eroilor nr 13, JudetCluj

Str. Eroilor nr 13, Judetul Cluj, 407280 Floresti

Program de lucru:

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord