Toate magazinele Flanco România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Flanco din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Flanco Retail este pe locul al doilea in clasatie de retailer specializat in electronice, electrocasnice și IT&C din Romania, 100% privat, cu o cifra de afaceri de 137 de milioane EUR in 2012. Flanco, eMAG si Network One Distribution, ocupa primele 3 locuri si sunt cel mai mare grup de electro IT din tara, cu o cifra totala de afaceri de 512 milioane EUR in 2012. Compania Flanco are peste 900 de angajati in 80 de magazine situate pe treitoriul intregii tari. Infiintata in 1990 de Omul de afaceri Florin Andronescu de acolo vine si numele (FLorin ANdronescu COmpan. In 1994 sa deschis primul magazin Flanco cu produse electronice si electrocasnice. La aceasta ora, Flanco este una dintre cele mai bune sugestii cand vine vorba de produse electronice, electrocasnice si IT.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord