Catalog cu oferte PEPCO Fălticeni

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 262 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Fălticeni informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Falticeni

 

Reteaua de magazine Pepco este de origine poloneza si a fost creata in 1999. In prezent Pepco alaturi de consortiul Pepkor din care face parte numara peste 3000 de magazine in mai multe tari pe trei continente. Lantul de magazine Pepco din Romania a depasit numarul de 200 de magazine si planurile de dezvoltare nu se opresc aici. Magazinul Pepco din Falticeni a fost deschis in februarie 2017 alaturi de alte unitati in alte localitati. Clientii locali se pot bucura de produse ieftine necesare pentru familie si pentru casa mai aproape de ei. Pepco din Falticeni este al saptelea magazin din judet si deserveste mii de clienti din oras si din imprejurimi.

Ce produse vinde magazinul Pepco Falticeni?

 

Gama produselor puse la dispozitie de Pepco in Falticeni este in acelasi ton cu produsele din celelalte zone ale tarii. Gasim aici imbracaminte pentru toti, biberoane, jucarii bebelusi si fetite si baietei, vesela uzuala de bucatarie, ustensile si accesorii diverse, textile pentru toata casa, decoratiuni si multe altele. Vanzarile Pepco cresc in perioadele de promotii care aduc reduceri si discounturi semnificative pentru toate categoriile de produse. In catalogul Pepco sunt cuprinse ofertele saptamanale la haine, jucarii, rucsace si alte produse de interes pentru perioada in curs. Cele mai cautate promotii Pepco sunt cele referitoare la imbracaminte, acolo unde preturile sunt foarte ofertante.

Categorii de produse la Pepco Falticeni:

  • Imbracaminte pentru copii

  • Imbracaminte pentru adulti

  • Jucarii si rechizite

  • Produse pentru casa

  • Produse pentru gradina

  • Produse de sezon

Exista serviciul de livrare Pepco in Falticeni?

Magazinul Pepco din Falticeni nu dispune de optiunea livrarii produselor la domiciliu.

Magazine Pepco in Falticeni

 

PEPCO - B-dRevolutiei nr 1, Judetul Suceava, Complex Nada Florilor

B-dul Revolutiei nr 1, Judetul Suceava, Complex Nada Florilor, 725200 Falticeni

Program de lucru: 

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Sambata: 09:00 - 18:00

Duminica: 10:00 - 15:00Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord