Toate magazinele EuroGsm România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele EuroGsm din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine EuroGsm în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


EuroGsm este un retailer autohton in domeniul telecom, cu o retea de magazine care sa extins pana la 80 de orase si 113 unitati, in cei 16 ani de existenta. Compania a fost infiintata de Silvia si Zsolt Fodor in anul 1997 prin deschiderea in Cluj-Napoca a primului magazin specializat in comercializarea telefoanelor GSM si a altor produse telecom. Din 1997 pana in prezent compania si-a extins treptat portofoliul de produse si servicii specifice pietei telecom. Din 1997 compania EuroGsm s-a extins prin investitii in dezvoltarea retelei de magazine la nivel national si prin oferirea unei game diversificate de produse si servicii telecom. In anul 2006, Euro Gsm a cumparat Digital GSM, astfel si celor 23 de magazine detinute de ei, apoi a mai cumparat si Kartel, o retea de 17 magazine specializate in comercializarea de servicii si produse pentru telefonia mobila, ajungand la final cu o retea de 130 de magazine. In decembrie 2008, EuroGsm a cumparat si dealerul GSM Kopiernicus din orasul Cluj, care detinea 15 magazine, parteneri Orange. Din cele 130 de magazine 39 functioneaza in regim de francize.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord