Toate magazinele ELVILA România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele ELVILA din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine ELVILA în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Companie ELVILA este o companie romaneasca, care a fost fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama. La ora actuala este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania. Domeniul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Compania Elvila este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert. Intrucat calitatea produselor de mobilier reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru Elvila, incepand cu anul 2000 a fost inradacinat si mentinut un sistem eficient de management si control al calitatii (ISO 9001).

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord