Toate magazinele ECCO România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele ECCO din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine ECCO în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


ECCO Sko A/S este o companie daneza ocupatia acestei este  productia si vanzarea de incaltaminte, infiintata in 1963 de Karl Toosbuy, in orasul Bredebro, Danemarca. ECCO este printre putinii producatori de pantofi veritabili care au prosperat intr-un mediu in continua schimbare. Timp de 50 de ani,interesul  principal a fost sa produca pantofi casual confortabili, de inalta calitate.Companie ECCO pentru a obtine calitate la nivel inalt  controleaza  fiecare aspect al afacerii . Prin urmare, designerii  ECCO  concep colectiile,  ECCO  detine tabacarii de piele si propriile fabrici de productie a pantofilor care se vand in magazinele ECCO din intreaga lume si in magazinele partenere. Toate acestea fac din ECCO un brand neintrecut in industria de pantofi . Pentru viitor scopul  principal este sa continuie  sa ofere  produsele de calitate pe care clientii si le doresc. Marca ECCO a fost introdusa in Romania de Victor Tighinean, de profesie medic chirurg. In anul 2014, reteaua ECCO a ajuns la opt magazine in Capitala si 18 in tara.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord