Toate magazinele Douglas România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Douglas din ţară
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Douglas este una dintre cele mai importante organizatii de retail din Europa. Detinand peste 1600 de magazine in 18 tari europene, parfumeriile Douglas invita pe toti  sa va bucurati de o experienata unica, de servicii de exceptie, game de produse de cea mai buna calitate, o ambianta de shopping stimulativa si de angajati pregatiti si prietenosi. Douglas este prezent in Romania prin cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriille Douglas. Sfarsitul anului 2007 marcheaza intrarea parfumeriilor Douglas in Romania. In prezent reteaua Douglas Romania  a ajuns la 15 magazine si este in cautarea celor mai bune locatii pentru clientii sai.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord