Toate magazinele Domo România

Introduceți orașul și se vor întâlni oferte de Domo din apropierea ta
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istoria acestei companii de retail de electrocasnice, electrice si IT&C a  inceaput in anul 1994, fondatorul DOMO a fost Lorand Szarvadi. Primul magazin Domo si-a deschis portile in anul 1996, iar brandul in sine DOMO sa infiintat in anul 1997. Magazinele Domo sunt 126 si stau la dispozitie clientilor in toate judetele din Romania. Portofoliul DOMO include un numar de peste 8000 produse de cele mai importante branduri internationali. In mai 2009, Domo a achizitionat o reteaua noua de magazine Electro World din Ungaria, cu o suprafata mijlocie de vanzare de 5.000 de mp.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord