i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Diego este o retea internationala de magazine din sfera comertului cu podele covoare,  laminate, pardoseli PVC, perdele si accesorii. Compania este infiintata inca din  1992 cu comert cu amanuntul si furnizarea de covoare si mochete pentru expozitii, iar dupa un scurt timp si-a extins activitatea cu aprovizionarea continua a micilor comercianti din provincie. Serviciile Diego a facut  o retea de magazine in sistem de franciza, la inceputul anului 1995 si pana in prezent lantul ajungand la peste 130 de magazine in Romania, Slovacia si Ungaria. Scopul esential al retelei de magazine proprii si in franciza este ca clientii sa aiba la dispozitie in orice parte a tarii diversitatea articole Diego, la acelasi nivel de preturi si cu aceeasi deservire de inalt nivel.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord