Despre site

Ofertolino.ro a fost creat de utilizatori pentru utilizatori. Este important pentru orice client să facă comparaţie între promoţiile din diferitele magazine înainte să facă alegerea sa. De multe ori, unele oferte sunt în stocuri reduse şi nu sunt disponibile în toate magazinele. Asta este încă un motiv să te uiţi la cataloagele online. Dar sunt şi alte avantaje datorita cărora merită să folosiţi Ofertolino.ro. De multe ori magazinele publică promoţii exclusive sau tichete de reducere în cataloagele lor. Astfel poţi economisi bani, iar cel mai important obiectiv al nostru este să te ajutăm să economiseşti. Fii deştept şi înainte să mergi la cumpărături, vezi promoţiile la Ofertolino.ro.

Echipa sute-ului Ofertolino.ro este compusă din profesionişti tineri şi plini de entuziasm, care îşi dau toată silinţa  să transforme pe zi ce trece site-ul vostru preferat într-unul mai bun şi mai uşor de folosit. Ei vă vor ajuta cu o soluţie sau cu un sfat pentru orice problemă şi stau la dispoziţia dumneavoastră între orele 9.00 şi 18.00 în fiecare zi lucrătoare. 

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: office@broshura.bg

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on ofertolino.ro are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord