Toate magazinele Dedeman România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Dedeman din ţară
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au evoluat lantul de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare, de fel Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc sa isi construiasca si sa-si amenajeze caminul. Suntem cea mai dinamica si productiva companie din domeniu amenajari. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu o suprafata de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, operand in prezent o retea de 40 de magazine. in 1994, Dedeman avea numai 11 angajati. In 2002, pentru reteaua de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare munceau 245 oameni. Astazi, la Dedeman, peste 7500 de angajati stau la dispozitia sa ajute clientilor nostri.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord