Catalog cu oferte PEPCO Dărmănești

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 245 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 8 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 8 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Dărmănești informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Darmanesti

 

Lantul de magazine Pepco a fost creat in 1999 in Polonia unde este in prezent lider de piata pe segmentul produselor de discount. Pepco numara in prezent aproximativ 3000 de magazine pe trei continente din care peste 200 se afla in Romania. Reteaua Pepco la noi in tara este in plina dezvoltare, in aceasta faza retailerul extinzandu-se si in orasele mai mici. Magazinul Pepco de la Darmanesti a fost deschis in 2017 pe principiul apropierii retailerului de clientii sai de pretutindeni. La Darmanaesti magazinul este unul de tip stradal de dimensiuni mari care deserveste mii de locuitori cu produse accesibile utile pentru familie si pentru casa. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Darmanesti?

 

O suprafata importanta din magazin la Pepco in Darmanesti esti ocupata de articolele de imbracaminte care sunt impartite in imbracaminte pentru barbati si femei si imbracaminte copii si hainute si produse de ingrijire bebelusi. Promotiile Pepco pentru articolele de imbracaminte sunt printre cele mai asteptate de cumparatori. Gama de produse pentru casa ce contine o serie de articole utile, practice si estetice vine la fiecare colectie cu varietati noi menite sa mentina interesul activ al cumparatorilor. Aceste produse reprezinta o marja buna din vanzarile Pepco. In fiecare saptamana retailerul creaza o selectie de produse prezentate ca oferte in catalogul Pepco pe care le aduce in atentia cumparatorilor. 

Categorii de produse la Pepco Darmanesti:

  • Haine pentru copii si adulti

  • Produse pentru casa si gradina

  • Jucarii si rechizite

  • Produse pentru ingrijirea bebelusilor

  • Articole sezoniere

  • Accesorii 

Exista serviciul de livrare Pepco in Darmanesti?

 

Pentru moment optiunea serviciului de livrari la domiciliu pentru cumparaturile facute la Pepco in Darmanesti nu este diponibila. 

Magazine Pepco in Darmanesti

 

PEPCO - Str. Victoriei nr 26, JudetBacau

Str. Victoriei nr 26, Judetul Bacau, 605300 Darmanesti

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Sambata: 09:00 - 18:00

Duminica: 09:00 - 16:00
Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord