Catalog cu oferte PEPCO Craiova

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 3 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 3 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Craiova informaţii

Istoricul magazinelor Pepco Craiova

In Craiova grupul Pepco are deschise pana in prezent doua magazine. Primul Pepco Craiova a fost deschis in 2016 in spatiul inchiriat intr-un centru comercial proaspat renovat. Pepco a venit pe piata Craiovei cu un model nou magazin, cu produse la preturi mici si cu o varietate a ofertelor in continua dinamica. Noul Pepco Craiova a devenit popular intr-un timp relativ scurt, dovada o fac recenziile positive din partea craiovenilor.

 

Informatii produse Pepco Craiova

Retailerul vine cu game proprii de produse care cuprind de la haine create pentru bebelusi, copii, femei si barbati, incaltaminte si accesorii pana la elemente de decor pentru casa cum ar fi rame foto Pepco, veioze, cutii, suporturi pentru flori sau lampi. Si la Pepco Craiova gasim toate aceste produse puse la raft cu preturi relativ mici, politica de pret fiind principalul avantaj competitiv al Pepco in expansiunea din tara noastra.

 

Categorii de produse in Pepco Craiova

  • Articole de imbracaminte pentru copii si adulti

  • Decoratiuni pentru amenajarea casei

  • Articole de papetarie si jucarii

  • Articole de sezon

 

Catalogul cu oferte Pepco Craiova

Unul din lucrurile specifice pe care le gasim la oricare oferte Pepco este ca acestea se reinnoiesc periodic. Astfel ofertele la haine Pepco se pot schimba saptamanal si se aplica in limita stocului disponibil. In cazul articolelor pentru casa, colectiile se schimba de doua ori pe an, si anume, noutati apar in   ianuarie-martie pentru colecțiile de primăvară-vară si in iulie-august pentru colecțiile de toamnă-iarnă. Craiovenii pot sa consulte ofertele direct in magazine sau prin Pepco online acolo unde pot gasi informatii si suport.

 

Servicii Pepco Craiova

Unul din principalele servicii asigurate de Pepco atat in tara cat si in Craiova este garantia returului iar asta presupune ca returul sau schimbul produselor este acceptat de magazinele Pepco in baza bonului fiscal la locatia in care s-a realizat cumpararea in termen de 30 de zile. Pe langa acestea in Pepco Craiova clientii pot sa isi reincarce telefoanele, pot sa obtina factura fiscala la cerere sau pot sa returneze bateriile uzate. De asemenea craiovenii pot primi asistenta de la personalul Pepco daca doresc sa afle care este marimea potrivita la articolele de imbracaminte si incaltaminte.

 

Magazinele Pepco Craiova

 

PEPCO - Calea Unirii

  • Calea Unirii nr 14, etajul 1, Judet Dolj, Centrul Comercial Mercur

  • 200008 Craiova

  • Program de lucru: Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

 

PEPCO - B-dOltenia

  • B-dul Oltenia nr 1E, Judetul Dolj

  • 200603 Craiova

  • Program de lucru: Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord