Catalog cu oferte Dedeman Craiova

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Dedeman

Rating: 4.1 / de la 296 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Dedeman

Dedeman în Craiova informaţii

Istoricul magazinului Dedeman in Craiova

 

Dedeman este in prezent unul din cei mai importanti retaileri de profil de pe piata cu cifre de afaceri de milioane de euro si planuri de investitii si noi deschideri si pentru urmatorii ani. Dedeman a fost fondat in 1992 de catre doi antreprenori romani. Primul magazin Dedeman din Craiova a fost deschis in anul 2010 si a adus pentru craioveni aproximativ 14 000 de produse la raft. Deschiderea Dedeman Craiova a creat 200 noi locuri de munca dar a si adus mai aproape materialele necesare pentru micii si marii constructori din zona. Acest magazin este cel cu numarul 17 din retea si a necesitat o investitie de aproximativ 15 milioane de euro. Vanzarile Dedeman au crescut exponential in contextul dezvoltarii sectorului constructiilor si deci cererii tot mai efervecente pentru astfel de produse.

 

Ce produse vinde magazinul Dedeman Craiova?

 

In magazinul Dedeman Craiova cumparatorii se pot bucura de un spatiu generos in care pot gasi materiale de constructii, produse pentru ingrijirea gradinii, electronice, scule si unelte, parchet sau vopsele. Clientii au de asemenea posibilitatea sa consulte un catalog Dedeman in care sunt listate ofertele lunare dar si cele mai importante game de produse cu varietatea lor. Tot din catalog clientii pot sa afle despre promotiile Dedeman pentru perioada in curs. Craiovenii se pot sa plateasca direct sau in rate, Dedeman pune la dispozitie diverse optiuni potrivite toate buzunarele.

Categorii de produse la Dedeman Craiova:

  • Materiale de constructii
  • Vopsele si adezivi
  • Parchet si usi
  • Gresie si faianta
  • Mobila
  • Electrice si electrocasnice
  • Menaj si decoratiuni
  • Obiecte sanitare
  • Corpuri de iluminat
  • Instalatii diverse

Exista serviciu de livrare Dedeman in Craiova?

Pentru cumparaturile facute clientii pot beneficia la cerere de serviciul de livrare Dedeman la costuri variate in functie de valoarea cumparaturilor, tipul produselor de transportat si distanta.

Magazine Dedeman in Craiova

 

Adresa: Str. Caracal, nr. 258, sat Preajba, com. Malu Mare, jud. Dolj, România

Program de lucru: Luni - Sambata: 08:00 - 21:00

                                           Duminica: 09:00 - 18:00

Telefon: 0234 525 525

Email: suportclienti@dedeman.ro

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord