Catalog cu oferte Brico Depot Craiova

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Brico Depot

top magazin
Rating: 3.7 / de la 295 voturi

Catalog Brico Depot până în data de 31.12.2022

70 pagini cu oferte Expiră peste 92 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Brico Depot

Brico Depot în Craiova informaţii

Istoricul magazinului Brico Depot Craiova

 

Retailerul de materiale de constructii si produse pentru amenajari si bricolaje Brico Depot este parte a grupului international Kingfisher care activeaza in 10 tari din Europa. Brico Depot a achizitonat pe piata autohtona doua mari lanturi de magazine si dupa o ampla actiune de rebranding a reusit sa-si creeze propria retea. Brico Debot Craiova a fost deschis in martie 2019 dupa un proces de remodelare a spatiului in care opera fostul retailer. Magazinele Brico Depot vin mai aproape de clienti prin preturile accesibile dar si prin modul de amplasare intuitiv a produselor conform modului in care oamenii isi planuiesc proiectele. Pe langa aceastea craiovenii se pot bucura chiar in magazin de idei si modele de inspiratie in showroomul din incinta magazinului. Nivelul de vanzari Brico Depot este preconizat sa creasca in urma acestei operatiuni, retailerul detine deja aproximativ 10% din piata.

 

Ce produse vinde Brico Depot Craiova?

 

Craiovenii au acum o noua optiune pe piata materialelor de constructii si amenajari interioare unde pot sa consulte mii de produse in varietati de culori, modele si preturi pentru putea sa-si creeze spatiile pe care si le doresc. La Brico Depot Craiova gasim materiale de constructii, consumabile si accesorii, scule si unelte, mobilier, gresie si faianta, tamplarie sau vopsele si adezivi pentru toate buzunarele. Ofertele cele mai importante ale perioadei sunt cuprinse in catalogul Brico Depot care in cele cateva zeci de pagini listeaza produse la reducere, produse noi si variatiuni de modele. Promotiile Brico Depot se reinnoiesc in fiecare luna ruland asftfel posibilitati variate pentru clientii interesati. 

 

Categorii de produse la Brico Depot Craiova:

  • Piese de mobilier
  • Articole pentru casa si gradina
  • Vopsele
  • Produse de tamplarie
  • Articole de feronerie
  • Instalatii diverse
  • Placi ceramice
  • Articole electrice
  • Articole de depozitare
  • Articole de iluminat

Sunt disponibile servicii de livrare Brico Depot Craiova?

Magazinul Brico Depot din Craiova ofera clientilor si posibilitatea livrarii la domiciliu, termenii si conditiile livrarii sunt detaliati in magazin sau online.

Magazine Brico Depot Craiova:

 

Adresa

Calea Severinului, nr. 46-52, Craiova, Dolj

Program normal

Luni - Sâmbătă: 8:00 - 21:00

Duminică: 8:00 - 20:00

Telefon

0251.304.120

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord