Catalog cu oferte Altex Craiova

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 315 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Craiova informaţii

 

Istoricul magazinelor Altex in Craiova

 

Prezenta Altex in Craiova se remarca in 2015 cand cel mai mare retailer electro-IT din Romania deschide un nou magazin in Craiova Electrocomputere Parc. Acesta este al doilea magazin din tara in care Grupul Altex maximizeaza experienta cunsumatorului si pune la dispozitie servicii post vanzare. Conform noii politici ai companiei toti clientii vor putea beneficia de posibilitatea de returnare a produselor in maxim 31 de zile de la cumparare, garantie si service. Altex Craiova a preluat si angajamentul fostului retailer care si-a inchis spatiul pentru a lasa loc noului magazin Altex privind serviciile post vanzare.

 

Informatii produse Altex Craiova

 

In magazinul Altex din Craiova consumatorii pot gasi peste 15000 de produse, multe dintre acestea fiind listate sub semnul ofertelor speciale. Magazinul cuprinde o gama larga de electrocasnice mari si mici, laptopuri, tablete, pc-uri, produse de ingrijire personala, echipamente foto-video si sisteme audio de ultima generatie, dispositive de masurat, cantarit, produse pentru copii si bebelusi si multe altele. Varietatea produselor Altex si diversitatea ofertelor i-au consolidat pozitia pe piata romaneasca. Craiovenii pot sa acceseze cu usurinta si site-ul Altex online care detine toate informatiile necesare pentru realizarea unei cumparaturi de succes.

 

Categorii de produse in Altex Craiova

 

  • Electrocasnice mici si mari

  • Produse pentru beauty si ingrijire corporala

  • Produse pentru casa si gradina

  • TV - Audio - Video - Foto

  • Telefoane

  • Laptopuri - Desktopuri - Tablete
Catalogul cu oferte Altex Craiova

 

In catalogul Altex din Craiova gasim listate produse din fiecare categorie care sunt obiectul reducerilor de pret si ofertelor sezonului. Catalogul cuprinde informatii atat despre produs cat si despre posibilitatile de achizitionare in rate. Ofertele la televizoare Altex sunt listate chiar de pe primele pagini ale catalogului iar cei dornici sa rasfoiasca in detaliu pot sa descopere ocazii unice de achiztionare la telefoane Altex sau alte produse pentru casa si bucatarie de marca. Oferta completa poate fi consultata si direct in magazinul Altex din Craiova acolo unde clientii sunt intampinati de personal pregatit pentru a oferi asistenta.

 

Livrare Altex Craiova

 

Craiovenii se pot bucura ca si consumatorii Altex ai celorlalte orase de livrare pana la usa casei. Altex Craiova pune la dispozitia clientilor posibilitatea de verificare gratuita a coletului, posibilitatea returnarii produsului sau servicii tehnice de asistenta. Livrarea se face in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii iar costul livrarii produselor Altex difera in functie de categoria de produs, valoarea produsului sau de oferta Altex la momentul plasarii comenzii.

 

Magazinele Altex in Craiova

Altex Craiova Billa

Str. Calea Severinului, Nr. 3, Complex Comercial Billa, Iesirea spre Drobeta - Turnu Severin, Craiova, Jud. Dolj

Numar de telefon: 0251.590.200

Program de lucru

09:00 - 20:00: Luni - Vineri

09:00 - 18:00: Sâmbătă

09:00 - 15:00: Duminică

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord