Catalog cu oferte PEPCO Constanţa

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 261 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Constanţa informaţii

Istoricul magazinelor Pepco Constanta

In Constanta lantul polonez de magazin de tip discount Pepco a deschis 4 magazine, 3 sunt pozitionate in centre comerciale iar un magazin Pepco Constanta se afla pe strada Stefan cel Mare. Constantenii se bucura de venirea Pepco in oras, declaratiile lor la deschiderea primului magazin din 2016 arata ca acestia cunosteau deja detaliile generale despre brand si asteptau acest tip de magazin si in orasul lor. Expansiunea Pepco in tara noastra se confirma si in orasul Constanta unde retailerul a deschis cate un magazin aproape in fiecare an de la intrarea sa pe piata romaneasca.

 

Informatii produse Pepco Constanta

Pepco vine in Constanta cu gama proprie de produse care cuprinde haine Pepco pentru femei, copii, bebelusi si barbati, produse Pepco de decor si amenajare pentru casa printre care se numara: seturi de vesela pentru bucatarie, pernute de decor, borcane, ghivece si veioze si multe altele. Alaturi de acestea mai gasim raionul pentru papetarie si jucarii precum si cel pentru produse specifice pentru Paste, Craciun, Ziua Indragostitilor sau Halloween. Produsele au un design modern fiind inspirate in functie de tipul de colectie din diferite culturi. Pepco Constanta vine cu colectii noi de fiecare data din dorinta de a surprinde si a atrage consumatorii.

 

Categorii de produse in Pepco Constanta

 • Articole de imbracaminte pentru copii, femei, barbate

 • Articole pentru uz casnic si pentru décor

 • Produse specifice de sezon

 • Jucarii si articole de papetarie

 

Catalogul cu oferte Pepco Constanta

Constantenii se bucura de ofertele saptamanale sau periodice puse la dispozitie de Pepco in functie de categoriile de produse. In Pepco Constanta gasim catalogul cu promotii la haine, catalog ce este reinnoit saptamanal. Al doilea catalog Pepco pe care il putem gasi in magazine este cel destinat articlolelor pentru casa. Acest catalog cuprinde informatii si promotii pentru produsele din colectia curenta. Colectiile Pepco pentru casa se schimba de doua ori pe an, astfel in lunile ianuarie-martie gasim in cataloage noutatile din colectia primavara-vara iar in lunile iulie-august colectiile de toamna iarna. La toate acestea constantenii gasesc adaugate si produsele Pepco specifice de sezon.

 

Servicii Pepco Constanta

Retailerul asigura garantia returului pentru clientii care doresc sa returneze sau sa schimbe orice produs Pepco in termen de 30 de la cumparare. Produsul trebuie sa fie insotit de bonul de cumparare si returul se face doar in magazinul de unde a fost achizitionat. Pe langa aceasta politica in magazinele Pepco Constanta clientii mai pot sa isi reincarce cartelele telefonice, sa returneze bateriile uzate sau sa primeasca facura fiscala la cerere pentru cumparaturile facute.

 

Magazinele Pepco Constanta

PEPCO - Str. Cumpenei nr 2, Centrul Comercial Cora Bratianu

 • Str. Cumpenei nr 2, parter, Judetul Constanta, Centrul Comercial Cora Bratianu

 • 900147 Constanta

 • Program de lucru: Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

 

PEPCO - Str. Stefan cel Mare

 • Str. Stefan cel Mare nr 36-40, etajul 1, Judetul Constanta, Tomis Mall

 • 900676 Constanta

 • Program de lucru: Luni - Duminica 10:00 - 22:00

 

PEPCO - B-dAurel Vlaicu, Complex Comercial Maritimo

 • B-dul Aurel Vlaicu nr 220, Judetul Constanta, Complex Comercial Maritimo

 • 900498 Constanta

 • Program de lucru: Luni - Duminica 10:00 - 22:00

 

PEPCO - B-dTomis Centrul Comercial Tomis Constanta

 • B-dul Tomis nr 391, DN2A, Judetul Constanta, Centrul Comercial Tom Constanta

 • 900497 Constanta

 • Program de lucru: Luni - Duminica 09:00 - 22:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord