Catalog cu oferte PENNY Constanţa

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 04.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 4 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Constanţa informaţii

Istoricul magazinului Penny Market

Rețeaua de magazine de tip discount Penny Market, deținută de grupul german Rewe, operează pe piața locală mai mult de 200 de magazine și este deservită de trei centre logistice în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. Penny Market este unul dintre cei mai activi retaileri de pe piața românească, aflându-se în continuă expansiune. Primul supermarket a fost inaugurat în capitală în anul 2005. În 2017 a fost finalizată remodelarea unităților XXL Mega Discount, acestea fiind redeschise în format Penny Market. În momentul de față, Rewe România deține peste 200 de magazine Penny Market și activează cu mai mult de 4300 de angajați. Prima unitate din Constanța a retailerului german a fost deschisă în anul 2005, iar la momentul actual există două supermarketuri Penny în acest municipiu.

 

Ce fel de produse putem găsi în Penny Market

Magazinele Penny Market oferă clienților săi o gamă largă de produse la prețuri accesibile, atât alimentare cât și non-alimentare. O parte dintre produsele care se găsesc în unitățile retailerului german sunt alimentele, articolele de grădinărit, accesoriile pentru baie, cosmeticele și articolele pentru bucătărie. Există și opțiunea de a avea un card de fidelitate Penny Market pentru cei care doresc să primească reduceri în fiecare săptămână și bani înapoi la cumpărături. Alte beneficii oferite de acest card sunt concursurile cu premii și o reducere de 10% de ziua de naștere.

 

Categorii de produse

 • Produse alimentare
 • Articole pentru bucătărie
 • Produse de panificație și patiserie
 • Unelte practice pentru casă
 • Produse de îngrijire personală
 • Hrană pentru animale
 • Produse de birotică și papetărie

 

Informații despre catalogul de oferte

Pentru a vizualiza cea mai nouă broșură Penny Market se poate accesa site-ul nostru sau site-ul retailerului. Cataloagele sunt actualizate în fiecare săptămână și cuprind o listă cu cele mai recente promoții și oferte speciale.

 

Magazine Penny Market în Constanța

 

Penny Market Str. Aurel Vlaicu, 282

 

 • Adresă: Str. Aurel Vlaicu, 282, Constanța, 900498
 • Orar:

○     Luni – Sâmbătă: 7:00 - 23:00

○     Duminică: 8:00 - 21:00

 

Penny Market Șos. Mangaliei, 84

 

 • Adresă: Sos. Mangaliei, 84, Constanța, 900008
 • Orar:

○     Luni – Sâmbătă: 7:00 - 23:00

○     Duminică: 8:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord