Catalog de Oferte JYSK Constanţa

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu JYSK

top magazin
Rating: 3.7 / de la 177 voturi

Catalog JYSK până în data de 05.06.2019

Valabilitate: de la 23.05.2019 până la 05.06.2019 Expiră peste 10 zile Publicat în data de: 23.05.2019

Vizualizaţi 16 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 10 zile, am găsit oferte la următoarele produse: Saltea , Masă , Pătură , Plapumă , Uscător , Pernă , Cutie , Prosop , Umbrelă , Ghiveci , Pantofar , Bancă , Fotoliu , Etajeră , Șezlong , Canapea , Dulap , Birou , Pat , Scaun şi altele.
Vezi mai multAscunde
Vizualizaţi catalog

Cataloage similare

Mobilier

Produse la preţ promoţional la JYSK

JYSK în alte oraşe

JYSK catalog informaţii

JYSK în Constanţa informaţii

Istoricul magazinului Jysk

Jysk este un lanț internațional de mobilă, articole decorative și textile pentru casă, fiind deținut de danezul Lars Larsen. Grupul scandinav Jysk desfășoară operațiuni în 50 de țări din întreaga lume și deține mai mult de 2500 de magazine, numărând peste 20.000 de angajați. Primul magazin Jysk a fost inaugurat în Aarhus, Danemarca, pe data de 2 aprilie 1979. Compania a deschis prima unitate în afara granițelor în anul 1984, în Germania. Retailerul danez a intrat pe piața din România în anul 2007, când a inaugurat primul magazin în municipiul Oradea. La momentul actual există o singură unitate Jysk deschisă în Constanța.

 

Ce fel de produse putem găsi în Jysk

Retailerul danez Jysk pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de produse de o calitate înaltă și la prețuri reduse. Acestea sunt o parte dintre articolele pe care le putem găsi în magazinele Jysk din România: mobilier de casă și de grădină, perne decorative, accesorii casnice, obiecte de iluminat, perdele, oglinzi și saltele.

 

Categorii de produse

  • Decorațiuni interioare
  • Mobilier de interior și de grădină
  • Saltele
  • Pături și perne
  • Cutii de depozitare
  • Covoare
  • Obiecte de iluminat

 

Informații despre catalogul de oferte

Cea mai nouă broșură Jysk conține o listă cu toate produsele la preț redus și oferă posibilitatea de a afla care sunt ultimele oferte speciale. Există și opțiunea de abonare la newsletter-ul Jysk România pentru cei care doresc să fie la curent cu cele mai recente cataloage și promoții.

 

Livrare

Constănțenii se pot bucura de serviciul de livrare la domiciliu, întrucât retailerul danez oferă posibilitatea de livrare a produselor sale în toată țara. Pentru mai multe detalii legate de livrarea produselor se poate contacta Serviciul Clienți la numărul de telefon 0723-115-975, de luni până vineri, între orele 09:00 – 19:30.

 

Magazine Jysk în Constanța

 

Jysk Centrul Comercial Tom

 

  • Adresă: Bulevardul Tomis 391, Constanța, 900330
  • Telefon: 0723115975
  • Orar:

○     Luni – Duminică: 10:00 - 20:00

 

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!