Catalog cu oferte Altex Constanţa

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 318 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Constanţa informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Constanta

 

Grupul Altex este foarte bine reprezentat in Constanta de un numar de 3 magazine. Cel mai recent a fost deschis ca rezultat al cererii in crestere de pe piata pentru produse electronice si electrocasnice. Magazinul Altex City Park Mall, al 94-lea din reteaua nationala a fost inaugurat in 2016 iar cu ocazia lansarii retailerul a pregătit o serie de oferte speciale. Cele mai ravnite promotii Altex la deschiderea magazinului  au vizat televizoarele si masinile de spalat de ultima generatie.

Constantenii iubitori de tehnologie pot beneficia în continuare în toate magazinele ALTEX de garanția „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care evidențiază prețurile imbatabile.

 

Informatii produse Altex Constanta

 

La nivel national Altex s-a consacrat punand la dispozitie o gama impresionanta de produse. Altex in Constanta nu face nici o exceptie. Consumatorii pot gasi in magazinele de aici de la laptop-uri, tablete iPAD 2, noutăţi din domeniul imprimantelor şi perifericelor IT pana la camere foto, telefoane sau bucatarii integrate. Constantenii au posibilitatea de a prospecta produsele direct in magazin sau pot consulta catalogul de produse Altex online. Fiecare produs vine cu specificatii clare, informatii si instructiuni astfel incat experienta utilizarii sa fie una foarte buna.

 

Categorii de produse in Altex Constanta

 

  • Electronice si electrocasnice

  • Telefoane

  • Laptop - Desktop - IT

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse pentru copii si bebeblusi

  • Foto - Video - Audio

  • Beauty

  • Auto

 

Catalogul cu oferte Altex Constanta

 

O oferta completa produselor aflate in promotie poate fi consultata direct in magazin sau online. Catalogul Altex in Constanta listeaza cele mai bune reduceri de pret pentru produse din fiecare categorie si din fiecare brand. Gasim masini de spalat cu reducere de 25%, aparate de aer conditionat reduse cu 35% sau tableta la pret redus cu 20%. Primele pagini ale catalogului Altex listeaza produse ca telefoane, laptopuri, desktopuri, urmeaza apoi televizoarele, camerele foto si masinile de spalat, frigidere, iar spre final sunt listate ofertele electrocasnicelor mici.

 

Livrare Altex Constanta

 

Condtiile de livrare sunt similare cu cele din intreaga tara. La cumpararea unui produs din Altex Constanta livrarea se face in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Serviciul de livrare poate fi asociat si cu alte tipuri de servicii cum ar fi asistenta tehnica la instalare acolo unde este cazul, acordarea de garantie sau extragarantie sau oferirea posibilitatii verificarii gratuite a produslui. Constantenii pot face plata la livrare prin ramburs, prin card sau prin virament bancar.

 

Magazinele Altex in Constanta

 

Altex Constanta Cora Bratianu

 

Sos. Cumpenei, Nr. 2, Complex Comercial Cora, Constanta, Jud. Constanta

Numar de telefon: 0241.520.030

Program de lucru

09:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex Constanta Maritimo

 

Bdul. Aurel Vlaicu, Nr. 220, Complex Comercial Maritimo Shopping Center, Constanta, Jud. Constanta

Numar de telefon: 0241.837.206

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex City Park Constanta

 

B-dul Alexandru Lapusneanu, Nr. 116C, Constanta, Jud. Constanta

Numar de telefon: 0241.839.092

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord