Condiţii de utilizare

 


Vă rugăm, citiţi cu atenţie condiţiile generale de utilizare a produselor, software-ului, serviciilor şi a site-ului Ofertolino.ro. Condiţiile generale, împreună cu cele suplimentare reprezintă un acord legal între dumneavoastră şi Ofertolino.ro în ceea ce priveşte folosirea serviciilor de către dumneavoastră. Este important să le citiţi cu atenţie.

Condiţii suplimentare

CONDIŢII PENTRU FOLOSIREA SERVICIULUI Ofertolino.ro

Ofertolino.ro este un site care oferă serviciul de vizualizare a broşurilor cu promoţii ale magazinelor din România. Folosirea serviciului nu necesită înregistrare din partea utilizatorilor şi este gratuită..

Drepturile de autor asupra cataloagelor promoţionale publicate pe site-ul  Ofertolino.ro aparţin autorilor lor, iar Ofertolino.ro îşi rezervă dreptul de a folosi cataloagele şi broşurile publicate pe site pentru atingerea obiectivelor proprii, inclusiv cu scopuri publicitare.

Utilizatorii site-ului Ofertolino.ro sunt de acord ca Ofertolino.ro nu este responsabil pentru conţinutul şi corectitudinea broşurilor publicate.

Ofertolino.ro nu este responsabil în nici un fel dacă informaţiile introduse de utilizator se pierd sau nu pot fi salvate.

Folosirea site-ului Ofertolino.ro înseamnă că sunteţi la curent cu aceste condiţii generale, sunteţi de acord cu ele şi vă obligaţi să le respectaţi.

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord