Catalog de Oferte Penny Market Cluj-Napoca

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Penny Market

top magazin
Rating: 3.9 / de la 432 voturi

Catalog Penny Market până în data de 24.09.2019

Vizualizaţi 20 pagini cu oferte Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Penny Market

Penny Market în Cluj-Napoca informaţii

Istoricul magazinului Penny Market

Rețeaua de discount Penny Market este deținută de retailerul german REWE, unul dintre liderii din domeniul alimentar la nivel european. În anul 2005 a fost deschis primul magazin pe piața locală. În momentul de față, Rewe România deține peste 200 de magazine Penny Market la nivel național, având mai mult de 4300 de angajați. Rețeaua se află într-o continuă expansiune și este deservită de trei centre logistice situate în Turda, Bacău și Ștefăneștii de Jos. Unitățile XXL Mega Discount au fost redeschise în format Penny Market în anul 2017. Primul magazin din Cluj al retailerului german a fost inaugurat în anul 2011. La momentul actual, există un singur supermarket Penny în acest municipiu.

 

Ce fel de produse putem găsi în Penny Market

Retailerul german oferă românilor o varietate de produse selecționate cu grijă, de la fructe și legume proaspete, lactate și brânzeturi, până la o gamă largă de produse de patiserie și panificație, precum și diverse produse din carne. În magazinele Penny Market găsim și produse non-alimentare, de la articole de grădinărit la produse de uz casnic, unelte practice pentru casă și cosmetice. Clienții pot beneficia și de avantajele oferite de cardul de fidelitate Penny Market, precum banii înapoi la cumpărături, reducerile săptămânale, concursurile cu premii și o reducere de 10% de ziua de naștere.

 

Categorii de produse

  • Alimente
  • Produse cosmetice
  • Articole de grădinărit
  • Produse de brutărie și patiserie
  • Hrană pentru animale
  • Produse de birotică și papetărie
  • Accesorii pentru baie
  • Produse pentru mașină

 

Informații despre catalogul de oferte

Ultimele cataloage cu cele mai noi oferte speciale pot fi accesate atât de pe site-ul nostru, cât și de pe site-ul retailerului german. Broșura Penny Market este actualizată săptămânal și cuprinde o listă cu cele mai recente promoții.

 

Magazine Penny Market în Cluj-Napoca

 

Penny Market Str. Calea Florești, 56

 

  • Adresă: Str. Calea Florești, 56, Cluj, 400509
  • Orar:

○     Luni – Sâmbătă: 7:30 - 22:00

○     Duminică: 8:00 - 20:00

 

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord