Catalog cu oferte JYSK Cluj-Napoca

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu JYSK

top magazin
Rating: 3.7 / de la 216 voturi

Catalog JYSK până în data de 20.07.2022

24 pagini cu oferte Expiră peste 13 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de JYSK

JYSK în Cluj-Napoca informaţii

Istoricul magazinului Jysk

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni pentru casă din Europa. Compania deținută de danezul Lars Larsen a fost înființată în anul 1979, când a fost deschis primul magazin în orașul Aarhus, Danemarca. Retailerul s-a extins în afara țării cinci ani mai târziu, inaugurând o unitate în Germania. Primul magazin Jysk din România a fost deschis în Oradea în anul 2007. Momentan există o singură unitate a retailerului danez în Cluj-Napoca, însă compania își dorește să deschidă magazine noi în acest municipiu pe viitor. Retailerul are trei depozite situate în Danemarca, Suedia și Polonia, iar la momentul actual, Jysk România colaborează cu depozitul din Polonia.

 

Ce fel de produse putem găsi în Jysk

În magazinele Jysk găsim o varietate largă de articole pentru casă și grădină, de o calitate ridicată și la cele mai mici prețuri. Printre produsele oferite de retailerul danez există decorațiuni interioare, obiecte de iluminat, mobilier, perne decorative, perdele, oglinzi și covoare.

 

Categorii de produse

  • Obiecte decorative
  • Textile pentru casă
  • Saltele
  • Mobilier de interior și de grădină
  • Cutii de depozitare
  • Perne și pături
  • Articole de iluminat

 

Informații despre catalogul de oferte

Broșura Jysk oferă o listă cu cele mai noi promoții și oferte speciale. Cataloagele sunt actualizate periodic și prezintă produsele cu preț redus. În urma abonării la newsletter-ul Jysk se pot primi săptămânal pe email cele mai recente cataloage cu ultimele oferte disponibile, precum și sfaturi despre amenajarea casei și informații despre concursurile realizate de companie.

 

Livrare

Serviciul de livrare la domiciliu este disponibil în magazinele Jysk din întreaga țară, prin urmare și clujenii se pot bucura de această opțiune. Pentru diverse informații legate de livrări se poate contacta Serviciul Clienți la numărul de telefon 0723-115-975, de luni până vineri, între orele 09:00 – 19:30.

 

Magazine Jysk în Cluj-Napoca

 

Jysk Cluj-Napoca

 

  • Adresă: Bulevardul Muncii 1-15, Cluj-Napoca, 400641
  • Telefon: 0723115975
  • Orar:

○     Luni – Duminică: 10:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord