Catalog cu oferte Altex Cluj-Napoca

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 318 voturi

Catalog Altex până în data de 05.10.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 3 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Cluj-Napoca informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Cluj

 

Prin rețeaua națională de 128 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. Astfel gasim 2 magazine in Cluj Napoca si alte doua on orasele din judet.

Magazinul din Iulius Mall Cluj Napoca a fost inaugurat pe 30 noiembrie. Altex Cluj a expus 12.000 de produse la raft, intr-o suprafata comerciala de 1.600 mp, dispusa pe doua nivele. Oficialii au estimat ca magazinul va atrage 5000 de client in prma zi, cu o medie de 1500 de clienti ulterior.

 

Informatii produse Altex Cluj

 

In magazinele Altex Cluj clientii vor gasi o gama de peste 16.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru produsele vizate ca specifice unui anumit tip de sezon sau eveniment. In Altex Cluj Napoca cat si in Altex online gasim produse electronice si electrocasnice de cea mai noua generatie. Altex tine pasul cu inovatia si adduce pe piata ultimele tendinte in tehnologie. Categoria de telefonie si multimedia sunt foarte bine reprezentate, clujenii pot sa gaseasca cu usurinta produsele preferate din brandul preferat.  

 

Categorii de produse Altex Cluj

 

  • Electrocasnice

  • Electronice

  • Smartphonuri

  • Laptopuri

  • Televizoare

  • Sisteme audio

  • Jocuri video

  • Solutii tehnice pentru casaCatalogul cu oferte Altex Cluj

 

In aceasta perioada clujenii pot accesa oferte la fiecare categorie de produse, oferte facilitate si cu modalitati de plata alternative. Reducerile incep de la 10% pentru un smartphone, 14% un televizor led TV curbat si chiar 35% pentru un aparat de aer conditionat. Aceste reduceri sunt aplicabile unei game largi de produse si fac parte din campania “Verde la super-oferte”. Ele pot fi consultate si usor de accesat in catalogul Altex online. De asemenea clujenii se pot bucura de oferte spectaculoase la Altex de Black Friday, perioada in care numarul vanzarilor atinge cote record. Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă.

Livrare Altex Cluj Napoca

Retailerul dispune de posibilitati multiple de livrare, si ofera clientului posibilitatea de deschidere a coletului la usa pentru a-l asigura de calitatea produsului livrat. Acest serviciu este gratuit si este util in special in cazul comenzilor de electrocasnice mari. Plata se poate face ramburs, prin card de credit/debit, sau chiar esalonat prin rate Altex. Aceste solutii se pot stabili direct in magazinele Altex Cluj sau magazinele Altex online.

 

Magazinele Altex in Cluj

 

Altex Cluj Iulius Mall

 

Str. Alexandru Vaida Voievod, Nr. 53-55, Cartier Gheorgheni, Iulius Mall, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Numar de telefon: 0264.551.195/ 0264.551.191

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex Cluj Real

 

Bdul. Muncii, Nr. 1-15, Hypermarket Arcade, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Numar de telefon: 0264.533.440

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Duminică

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord