Catalog cu oferte PEPCO Carei

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 259 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Carei informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Carei

 

Pepco este un retailer de produse de tip discount ce opereaza in prezent cu 3000 de magazine in Europa, Africa si Australia. Pepco in Romania a deschis primele magazine in 2015. Dupa doi ani in 2017 se deschide si magazinul Pepco din Carei ce aduce mai aproape locuitorilor produsele de marca proprie la preturi accesibile. Magazinul este unul de format mare, cu acces stradal ce ce tine la raft o gama larga de produse. Deschiderea Pepco din Carei face parte din planul Pepco de dezvoltare si in zonele localitatilor mai mici pentru a oferi romanilor proximitatea cumparaturilor. Acesta este unul din factorii care au contribuit la cresterea vanzarilor Pepco pe parcursul mai multor trimestre. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Carei?

 

Printre cele mai cautate produse la Pepco in Carei amintim articolele de imbracaminte, decoratiunile pentru casa, ustensile si accesorii de bucatarie, produse pentru baie, cutii de depozitare, textile variate necesare amenajarii locuintei, corpuri de iluminat si multe altele. Cumparatorii de aici pot sa gaseasca cu usurinta si jucarii sau rechizite pentru copii de toate varstele. Perioadele de promotii Pepco sunt cele in care magazinul este cel mai aglomerat atunci cand clientii beneficiaza discounturi importante. Clientii pot sa consulte si catalogul Pepco pentru informatii suplimentare despre produsele de interes.

Categorii de produse la Pepco Carei:

  • Haine pentru copii si adulti

  • Jucarii, papetarie si rechizite

  • Produse utile si decorative pentru casa

  • Produse pentru gradinarit

  • Produse sezoniere

  • Produse ingrjire bebelusi

  • Accesorii diverse

Exista serviciul de livrare Pepco in Carei?

 

Pentru cumparaturile la magazinul Pepco nu este disponibila optiunea livrarii la domiciliu. 

 

Magazine Pepco in Carei

 

PEPCO - B-d25 Octombrie nr 17, Judetul Satu Mare

B-dul 25 Octombrie nr 17, Judetul Satu Mare, 445100 Carei

Program de lucru:

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00
Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord