Catalog cu oferte Flanco Buzău

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Flanco

Rating: 3.5 / de la 136 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Flanco

Flanco în Buzău informaţii

Istoricul magazinelor Flanco in Buzau

 

Lantul de magazine Flanco a fost fondat in 1994 de catre antreprenorul Florin Andronescu ajungand se creasca pana astazi la un numar de peste 139 de magazine in 100 orase din tara. Vanzarile Flanco din prima jumatate de an 2019 sunt de 433 lei in crestere cu peste 15% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Dezvoltarea retelei de magazine este pusa pe seama unui management bun orientat spre exitndere dar se datoreaza si apetitului tot mai crescut al romanilor pentru produse electornice, electrocasnice, telecom sau lifestyle din portofoliul de vanzari Flanco. Din cele 150 de magazine la Buzau Flanco are doua unitati deschise pozitionate in centrele comerciale ale orasului. Retailerul vine pe piata buzoiana cu produse si tehnologii moderne si oferte adaptate cerintelor clientilor locali.

 

Ce produse gasim in unitatile Flanco din Buzau?

Gama de produse comercializate de magazinele Flanco din Buzau cuprind serii intergi de electrocasnice de toate dimensiunile, televizoare full HD, 4K sau LED, camere foto apartinand unor marci internationale de top precum si jucarii, produse pentru frumusete sau articole utile la diverse activitati in aer liber. Buzoienii pot rasfoi catalogul Flanco inca de la intrarea in magazin fie online in varianta electronica. Acesta apare o singura data pe luna si evidentiaza cele mai bune oferte ajutand cumparatorii sa decida prin capatarea unei priviride ansamblu asupra produselor dorite. Promotiile Flanco vin in forme variate celebrand momentele importante ale magazinului dar si diverse evenimente si sarbatori din timul anului.

 

Categorii de produse la Flanco Buzau:

 • Electrocasnice mari

 • Electrocasnice mici

 • Tv, multimedia

 • Telefoane, tablete

 • Produse de climatizare

 • Articole menaj, tesaturi

 • Produse de ingrijire personala

 • Produse pentru casa si gradina

 • Jucari, jocuri, gaming

 • Produse pentru sport si alte activitati

 • Articole de ingrijire personala

 • Produse si accesorii pentru masini

Exista serviciu de livrare Flanco in Buzau?

 

Unitatea comerciala Flanco din Buzau asigura clientilor sai serviciul de livrare care este in prezent gratuit la un bon valoric de peste 800 de lei. 

Magazine Flanco in Buzau

 

 1. Str.Unirii, Nr.300A, Galeria Mall Buzau

Program de lucru:

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Telefon:

0238.439.000

 

 1. Str.Frasinet FN, Kaufland

Program de lucru:

Luni - Sambata: 09:00- 21:00

Duminica: 09:00- 17:00

Telefon: 0238.716.440

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord