Catalog cu oferte dm Buzău

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu dm

Rating: 4.1 / de la 78 voturi

Catalog dm până în data de 24.01.2023

4 pagini cu oferte Expiră peste 53 zile

Catalog dm până în data de 14.12.2022

24 pagini cu oferte Expiră peste 12 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de dm

dm în Buzău informaţii

Istoricul magazinelor dm in Buzau

 

Reteaua dm este de origine germana fiind fondata in 1973 cand antreprenorul Gotz Werner a deschis prima unitate comerciala in orasul Karlsruhe. In tara noastra a intrat in 2007 fiind prima si singura retea de magazine de tip drogherie de pana acum. Reteaua incheie anul 2018 cu 100 de magazine, vanzarile dm ajungand la suma de 415 milioane de lei cu un profit net de 6,3 milioane de lei. La Buzau dm opereaza pe piata locala cu un magazin care deserveste mii de clienti cu o selectie de produse specifica de calitate consacrata. Unitatea este amplasata intru-un pol comercial al orasului putand fi vizitata de sute de clienti zilnic.

 

Ce produse gasim in unitatile dm din Buzau?

 

Portofoliul de produse pe care le aduce dm in Buzau cuprinde game intregi de cosmetice ce raspund nevoilor reale ale consumatorilor. In acelasi spatiu gasim suplimentele pentru sanatate cum sunt vitaminele, produse digestive, suplimente pentru memorie precum si scutece pentru bebelusi, detergenti pentru igiena spatiilor sau un sortiment alimente sanatoase. Cumparatorii pot avea o vedere de ansamblu a ofertei curente in catalogul dm care vine de obiecei cu o valabilitate de doua saptamani. Promotiile dm sunt frecvente si vin sa celebreze momentele importante din timpul anului cum sunt sarbatorile sau schimbarile de sezon.

Categorii de produse la dm Buzau:

  • Produse ingrijire bebelusi

  • Produse de wellness

  • Produse cosmetice si pentru frumusete

  • Alimente 

  • Articole de menaj

  • Suplimente pentru sanatate

  • Articole de ingrijire personala

 

Exista serviciu de livrare dm in Buzau?

Unitatea dm din Buzau este aliniata la formatul celorlalte unitati din retea, aceasta nu cuprinde in lista de servicii si serviciul de livrare la domiciliu.

 

Magazine dm in Buzau

 

Frăsinet FN

Kaufland Intercora, 120052 Buzău

Program de lucru:

Luni – Duminica: 10:00 -20:00

Tel. +40374772020

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord