Toate magazinele Brico Depot România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Brico Depot din ţară

Magazine Brico Depot în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Brico Depot este o retea de magazine specializate pentru bricolajului si amenajarilor locuintei. Brico Depot face parte din grupului Kingfisher, liderul in Europa pentru produse de bricolaj si al treilea jucator pe piata la nivel global, deservind saptamanal peste 6 milioane de clienti, de la amatori de bricolaj ajungand la profesionisti. In prezent, reteaua Bricostore detine cincisprezece magazine,patru in Bucuresti si unsprzece in tara, in orasele Arad, Calarasi, Braila, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Focsani, Suceava, Oradea si Drobeta Turnu Severin. Brico Depot ajuta clientilor sai, cu solutii adaptate nevoilor pentru constructia si amenajarea locuintei. stocurile sunt disponibile pe loc in cantitati industriale. In plus, conceptul Brico Depot ofera  actiuni de tip arivaj - cele mai bune produse la pret special, disponibile in limita stocului dsponibil. Rasfoind astazi catalogul Brico Depot actual veti regasi ofertele curente de arivaj.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord