Catalog cu oferte Altex Brașov

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi

Catalog Altex până în data de 07.12.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Brașov informaţii

Istoricul magazinului Altex in Brasov

 

Altex este un lant de magazine ce vinde produse si echipamente electrice, electronice si electrocasnice infiintat in 1992 de catre un investitor roman. Orasul Brasov este considerat unul din cele mai importante pe harta expansiunii Altex. In 2008 se deschidea deja al doilea magazin Altex Brasov cu o investitie de 500 000 de euro. Magazinul a creat 40 de locuri de munca si vine ca urmare analizarii nivelului de cerere de pe piata la acel moment. In prezent Altex detine un singur magazin la Brasov amplasat langa un centru comercial important in oras unde deserveste produse de ultima generatie pentru zeci de mii de brasoveni in fiecare an. Nivelul de vanzari Altex a crescut in ritm alert in ultimul deceniu consacrand si mai mult numele Altex pe piata.

 

Ce produse vinde magazinul Altex Brasov?

 

Brasovenii se pot bucura de cele mai noi produse din domeniul tehnic si IT direct din magazinul Altex. Oferta pusa la dispozitie de Altex Brasov este abundenta si diversificata atat ca produse dar ca si modalitati de plata si finantare. Astfel produsele Altex devin accesibile pentru toate categoriile de cumparatori. Se poate consulta un catalog Altex direct din magazin, acolo unde brasovenii sunt informatii de promotiile Altex in curs pentru a putea face cumparaturi informate. Gasim la Altex orice incepand de la corpuri de iluminat, electronice, electrocasnice, produse de ingrijire personala pana la aparate de suc sau cafea, toate produse de voiaj.

Categorii de produse la Altex Brasov:

  • Echipamente si produse IT
  • Electrocasnice mari si mici
  • Articole pentru casa
  • Articole pentru bebelusi
  • Articole pentru ingrijire personala
  • Produse pentru masini
  • Aparate de apa, suc sau cafea
  • Articole de voiaj

Exista serviciul de livrare Altex la Brasov?

Brasovenii pot sa opteze si pentru livrare la domiciliu din partea Altex in functie de valoarea si tipul de produs cumparat.

Magazine Altex Brasov

 

Altex Brasov Cometex

Str. Caramidariei, Nr. 1, langa Complex Comercial Auchan, Brasov, Jud. Brasov

Numar de telefon: 0268.549.074

Program de lucru:

09:00 - 20:00: Luni - Sâmbătă

09:00 - 18:00: Duminică

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord