Catalog cu oferte Lidl Brăila

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 715 voturi

Catalog Lidl până în data de 16.10.2022

46 pagini cu oferte Expiră peste 11 zile

Catalog Lidl până în data de 09.10.2022

44 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 4 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Brăila informaţii

 

Lidl Brăila

 

În anul 2010 a avut loc tranzacția în urma căreia Lidl & Schwarz a preluat toate magazinele Plus din România. În Brăila existau două magazine Plus, ambele trecând printr-un proces de rebranding înainte să fie deschise ca și magazine Lidl.

Începutul anului 2019 a lăsat Brăila cu un singur supermarket Lidl în oraș. Retailerul german a decis ca supermarketul de pe bulevardul Dorobanților să fie demolat și reconstruit de la zero. Perioada întregului proces de reconstrucție a fost estimată la maximum12 luni, astfel că, în această perioadă, brăilenii beneficiază doar de serviciile Lidl din Calea Galați.

 

Revista Lidl

 

Distribuită săptămânal în magazinele Lidl și în cutiile poștale, revista Lidl cuprinde cele mai noi oferte și promoții disponibile în supermarket. Prima parte a revistei este dedicată produselor din săptămâna tematică, pentru ca apoi să fie prezentate „Ofertele de Luni” și „Ofertele Noi încep de Joi”. A doua parte a revistei Lidl cuprinde produsele non-alimentare, aici fiind prezentate produse pentru copii, textile și încălțăminte, produse pentru grădină, scule pentru atelier, produse de curățenie și igienă personală, dar și ustensile pentru bucătărie, electronice și electrocasnice.  

Pe lângă revista săptămânală, Lidl mai publică pliante dedicate campaniilor „EXTRA Oferte de Joi” și „Super Sâmbăta”.

Periodic, clienții Lidl mai au la dispoziție și un catalog tematic, care poate fi dedicat, de exemplu,  produselor DeLuxe sau ustensilelor, plantelor și mobilierului de grădină și balcon.

 

Lidl Tour

 

Lansat în România în anul 2016, Lidl Tour reunește o gamă largă de oferte de vacanțe pe litoralul românesc, dar nu numai. În oferta Lidl Tour poți găsi circuite naționale pentru a descoperi frumusețile României, dar și croaziere exotice în Insulele Canare, Alaska sau Asia. Dacă preferi concediile pe continentul european, poți alege un sejur în Grecia, Italia sau Spania. Tot aici sunt prezentate oferte Early Booking și Last Minute.

 

Program Lidl Brăila

 

Lidl Brăila Dorobanților

 

  • Adresă: Bulevardul Dorobanților nr. 3D, 810245, Brăila

  • Telefon: 0800 896 622

  • Orar

Luni-Sâmbătă: 07:30-21:30

Duminică: 08:00-19:00

 

Lidl Brăila Calea Galați

 

  • Adresă: Calea Galați nr. 346A, 810385, Brăila

  • Telefon: 0800 896 622

  • Orar

Luni-Sâmbătă: 07:30-21:30

Duminică: 08:00-19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord