Catalog cu oferte Infinity Brăila

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Infinity

Rating: 3.9 / de la 13 voturi

Catalog Infinity până în data de 28.02.2022

99 pagini cu oferte Expiră peste 31 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Infinity

Infinity în Brăila informaţii

Istoricul Infinity Braila

 

Compania Infinity a luat nastere in anul 2005 in Romania intr-un moment in care vanzarile directe in tara noastra au inceput sa devina tot mai raspandite. Infintiy se adreseaza cumparatorilor casnici interesati sa experimenteze produse si marci noi dar si vanzatorilor sau reprezentantilor de vanzari prin oferirea oportunitatii de dezvoltare a propriei afaceri de retail de acasa. Echipele Infinity au crescut de-a lungul anilor iar astazi sunt raspandite in toata tara. Infinity Braila este foarte bine reprezentat de oameni antrenati si dispusi sa ofere suport pentru clienti in vederea cumparaturilor prin acest sistem. Produsele sunt cunoscute multor braileni care le recomanda ca fiind calitative si la preturi avantajoase.

Ce produse vinde Infinity Braila?

La 14 ani de la lansarea brandului Infinity compania se mandreste cu cresterea portofoliului la peste 5000 de produse. Multe dintre acestea sunt importate direct de catre Infinity iar altele sunt de provenienta romaneasca. La Infinity Braila clientii pot sa gaseasca sute de articole utile si practice pentru casa, produse de igiena, electronice, alimente sau chiar dispositive medicale. Nu lipsesc jucariile, cartile si articolele mama si copilul. Promotiile Infinity sunt cuprinse detaliat in catalogul care se reinnoieste in fiecare luna si care poate fi accesat direct de la reprezentanti sau de pe website-ul companiei. Vanzarile Infinity sunt sustinute si de cererea tot mai mare pentru aceste produse din partea clientilor precum si de avantajele pe care compania le ofera atat reprezentantilor cat si cumparatorilor. 

Categorii de produse la Infinity Braila:

  • Produse alimentare ambalate

  • Suplimente 

  • Produse de igiena

  • Articole pentru casa

  • Electronice si accesorii

  • Carti, rechizite si papetarie

  • Jucarii

  • Moda si imbracaminte

  • Ingrijire personala si cosmetice

  • Articole ingrijire masina

Sunt disponibile servicii de livrare Infinity Braila?

Serviciile de livrare sunt disponibile pentru produsele Infinity in Braila la fiecare comanda. 

Reprezentant Infinity Braila:

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, bl. 3B, ap. 2

Telefon: 0339.401.371
Mobil: 0747.773.441; 0748.224.276

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord